BANDIRMA SPONSORLU” BAŞKAN İSTEMİYOR

BANDIRMA  SPONSORLU” BAŞKAN İSTEMİYOR

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci seçim çalışmaları kapsamında 17 Eylül Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Seçime günler kala Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci ve ekibi Bandırma’nın dört bir yanını karış karış gezmeye devam ediyor. Dün akşam 17 Eylül Mahallesi’nde kahve ziyaretleri gerçekleştiren Şekerci’ye Bandırmalılar “Yetiş başkan” diye seslendi.

“BİZ SENİN BAŞARILARINI ETİBANK’TAN BİLİYORUZ”
Sohbet ortamında gerçekleşen bir kahve ziyaretinde Recep Şekerci projelerini vatandaşlarla paylaşırken söz alan bir kişi “Biz senin başarılarını Etibank’tan biliyoruz. Bu projelerinde tamamını fazlası ile yapacağınızdan eminiz. Çok uzağa gitmeye gerek yok Bandırma’da hemen yanımızdaki kapalı pazar yerini, değil yeniden yapmak onu tamir bile edemeyenlere biz Bandırma’yı emanet etmeyiz. Bizim sizin gibi çalışkan bir başkana ihtiyacımız var.” dedi.

“UZAKTAN KUMANDALI BAŞKAN İSTEMİYORUZ”
Kahve ziyaretlerinde söz alan bir başka vatandaş ise “Biz uzaktan kumandalı, sponsorlu başkan istemiyoruz. Bandırma’nın parsellenip satılmasına göz yumamayız. Bu yüzden 30 Mart’ta oyum Ak Parti’ye, oyum Recep Şekerci’ye.” dedi.

VATANDAŞ SORUYOR “BU NASIL DENKLEM?”
Bandırma’da 500’ü aşkın kişinin ev ve iş yerine haciz gelmesini sağlayan mevcut CHP’li yerel yönetimin anlaştığı UCS isimli otopark firmasının ihale sözleşmesini soran bir vatandaş ise “İlk ihalede aylık 438 araçla 38 bin liraya Bandırma caddeleri resmi otopark mafyasına peşkeş çekilmiş, daha sonra duyduk ki bu sayı 743 araca çıkarılarak ihale 40 bin liraya yükselmiş. Aradaki 305 araçlık farkın bedeli sadece 2 bin lira mı? Bu nasıl denklem? Belediye yönetimi bu sorunun cevabını Bandırma’ya açıklamalı. Yoksa biz arada peşkeş olduğunu anlarız.” dedi.

“EVET ŞİMDİ BUNLARDAN KURTULMANIN TAM ZAMANI”
Mahalle halkının istek ve sorunlarını dinlemeye devam eden Şekerci’ye bir vatandaş şunları söyledi “Bugün Bandırma’nın 20 mahallesini idare edemeyenler şimdi büyükşehir ile 54 olan mahalleyi nasıl yönetecekler. Ama biz sizden eminiz Bandırma’yı en iyi şekilde yöneteceğinizden hiç şüphemiz yok. Evet şimdi bunlardan kurtulmanın tam zamanı.” dedi.

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı